Notice: Undefined property: stdClass::$id in /data/webroot/jazkuham/application/components/cmp_navigation.class.php on line 335
Zagrizena Anja prisega na zdravo - jazkuham.si
bolha.com MojeDelo.com

Zagrizena Anja prisega na zdravo Tv voditeljca o svojih prehranjevalnih navadah

Deli:
Facebook
Twitter

Je stroga, ko gre za vzdrževanje športnega ritma. Nepopustljiva je pri zdravi hrani. Asketska je do sebe, a svojih prepričanj ne vsiljuje drugim.

Kakšne so vaše prehranjevalne navade?

Jej zdravo in raznoliko ter občasno greši.

Koliko obrokov zaužijete na dan?

Od štiri do šest.

Lahko opišete svoj tipičen obrok?

Prva stvar, ko vstanem, popijem čaj, pojem Q10, omega 3, multivitamine in minerale ter zatem za zajtrk popijem šejk. Za malico pojem sadje, na primer dve mandarini, jabolko, lahko tudi jogurt. Za kosilo pazim, da je prehrana uravnotežena, torej tako ogljikovi hidrati, beljakovine kot tudi zdrave maščobe. Tako jem purana, piščanca, polnozrnate testenine ali riž ter veliko skledo solate. Za popoldansko malico spet sadje. Za večerjo pa jem predvsem beljakovine.

Kaj radi jeste? Česa ne marate?

Nimam najljubše jedi, je preveč dobrih, da bi izbrala eno samo. Jem vse. Ni stvari, ki je ne jem. Edino okus sladkega janeža mi ni ravno blizu, vendar lahko pojem tudi to.

Katero jed sami najbolje pripravite?

Veliko jih je. Včasih sem slovela po nadvse okusnih lazanjah.

Kako skrbite za svojo postavo?

Redna aktivnost, šport. Vsaj tri do petkrat na teden. Enkrat na teden gremo z vso družino na telovadbo, ob četrtkih imam plavanje, skočim pa tudi na Golovec.

Kaj jeste pred nastopom?

Pred nastopom nimam posebnih prehranjevalnih navad.

Avtor: Jazkuham.si

Išči Išči po kategorijah

Brskanje po kuharskih receptih