bolha.com MojeDelo.com

Bezgov sirup

Shrani v kuharsko knjigo

Če želite shraniti recept v vaši osebni kuharski knjigi, se morate registrirati. Facebook prijava

Deli:
Facebook
Twitter

Število ogledov: 11541

Komentarji2

  • sepetalka
    sepetalka je komentiral/a 12.05.2014 ob 14:53 uri

    Pozdravljeni,redno obiskujem vaš portal in naredim tudi kak recept, do sedaj nisem imela nobenih kritik zgolj pohvale. Tokrat pa moram podat kritiko: bezgovih cvetov se nikoli in ne kdar ne pere, ker potem izgubijo večino aroma..da se jih na bel prt in malo stosi da gredo dol žuželke še bolje je da naberemo cvetov take da je "golazni" čim manj in potem naredimo sok!drugače pa je odličen in se mi že "paca"

    Odgovori
  • Janja Zupančič
    Janja Zupančič je komentiral/a 23.05.2014 ob 09:35 uri

    Moj recept je še hitrejši in nič zakompliciran...40 cvetov,3 litre vode iz pipe,namočiš za 22h.Precediš in zamešaš 3 kg sladkorja in 3 citronke(vškatlici).Mešaš toliko časa,da se sladkor popolnoma raztopi in naliješ v flaše...nikoli se ne pokvari...

    Odgovori
Dodaj komentar
Išči Išči po kategorijah