- Vrsta menija:
- Čas priprave:
- Regija:
- Težavnost:
Če želite shraniti recept v vaši osebni kuharski knjigi, se morate registrirati. Facebook prijava
Juhe, Jedi iz buč, Praznične jedi - božič, Vino, Jesenske jedi, Zimske jedi, Božične jedi, Juhe
Bučo olupimo, odstranimo semena in narežemo na kocke.
Čebulo nasekljamo in skupaj z bučo popražimo na olju. Zalijemo z vinom in jušno osnovo. Začinimo s česnom in poprom ter dušimo 15 minut. Na koncu primešamo smetano in spasiramo s paličnim mešalnikom.
Jed postrežemo s popečenimi kockami kruha in kančkom bučnega olja.
Priprava iz sestavin, ki jih imate v hladilniku
Enostavni in hitri recepti
Komentarji1
Za komentarje se morate prijaviti ali registrirati. Facebook prijava
Zdaj je čas buč in te kremne juhe prav pašejo. Lepo, da ste dodali tudi vino, kaj pa se pije zraven? Tudi vino, seveda. Priporočam en dober sauvignon, aromatično vino, ki poživi okus kremne juhe. Čin čin....
Odgovori