- Čas priprave:
- Težavnost:
Če želite shraniti recept v vaši osebni kuharski knjigi, se morate registrirati. Facebook prijava
Riž skuhajte v slani vodi.
Posebej skuhajte ohrovt in ga po petih minutah odcedite ter premestite v ledeno mrzlo vodo, da bo ostal lepo zelen. Nato ga še enkrat dobro odcedite in zmešajte v mešalniku, da dobite pire.
Sesekljano čebulo pražite samo toliko, da ovene, in dodajte narezano bučo in jo z dodatkom malo vode dušite pokrito, da se zmehča.
Odcedite riž ter ga umešajte med bučo in čebulo.
Premešajte in dajte vsebino na krožnik ter prelijte z zelenjavno jušno osnovo. Na juho dajte še žlico ohrovtovega pireja ter okrasite z listi krebuljice in peteršilja.
Priprava iz sestavin, ki jih imate v hladilniku
Enostavni in hitri recepti
Komentarji0
Za ta recept še ni komentarjev.