Notice: Undefined property: stdClass::$id in /data/webroot/jazkuham/application/components/cmp_navigation.class.php on line 335
Po rojstvu nazaj v formo - jazkuham.si
bolha.com MojeDelo.com

Po rojstvu nazaj v formo Pevka

Deli:
Facebook
Twitter

Pevka Christina Aquilera bo kmalu dopolnila 30 let in še vedno je videti fit in seksi kot leta 2000, ko smo jo gledali v videospotu Genie in a bottle.  Tako kot vsaka druga zvezdnica, ki je že rodila, je po rojstvu sina  tudi ona imela svoj program vadbe in hujšanja, s katerim si je povrnila svojo prejšnjo vitko postavo.

Dieta

Že od nekdaj se prehranjuje pravilno in zdravo, vendar je načrt diete še nadgradila tako, da je iz prehrane izločila belo; iz jedilnika je umaknila bel riž, belo moko in bel sladkor. Veliko ljudi bi se strinjalo, da je njen načrt prehrane nekoliko neobičajen, saj v vsakem obroku zaužije štiri različne vrste živil:

toplo: dušena zelenjava

hladno: solate

hrustljavo: korenje, zelena, oreščki

gladko: jajca, smuthie

Na prvi pogled je to precej nenavaden načrt prehrane, vendar je v njem nekaj logike, ki zagotavlja, da je obrok dobro uravnotežen.

Vadba

Aguilerova začne svoj trening za moč z desetminutnim ogrevanjem na tekalni stezi. Taka vadba je odlična in seveda nujna pred začetkom dvigovanja uteži, saj požene kri po žilah. Pevka ima vaje za moč dvakrat do petkrat na teden, saj ne želi izgubiti svoje mišične mase. Njena najljubša vaja so trebušnjaki - na trening jih naredi celo od 300 do 500. Seveda pa ne smemo pozabiti, da večino njene vadbe sestavljajo plesne vaje, ki jo ohranjajo v tako dobri formi.

Njen načrt diete in program vadbe verjetno delujeta, saj je zvezdnica vedno videti odlično.

Avtor: Jazkuham.si

Išči Išči po kategorijah

Brskanje po kuharskih receptih