bolha.com MojeDelo.com

Čili z mesom

Shrani v kuharsko knjigo

Če želite shraniti recept v vaši osebni kuharski knjigi, se morate registrirati. Facebook prijava

Deli:
Facebook
Twitter

Število ogledov: 10073

Komentarji7

  • Lina Donža
    Lina Donža je komentiral/a 13.11.2014 ob 11:30 uri

    Mene pa zanima kakšne so začimbe za čili.

    Odgovori
  • Blanka Kefer
    Blanka Kefer je komentiral/a 14.11.2014 ob 14:35 uri

    Mešanico začimb za čili z mesom lahko kupite že pripravljeno ali pa si jo sestavite sami. Najpogosteje jo sestavljajo paprika v prahu, kumina, origano, sol, pekoča mleta paprika (čili), poper, kakav, piment, mleti klinčki in cimet.

    Odgovori
  • lglaser
    lglaser je komentiral/a 13.11.2014 ob 15:48 uri

    KAKŠEN FIŽOL?STROČJI ALI V ZRNJU IN SORTA.HVALA ZA ODGOVOR

    Odgovori
  • Blanka Kefer
    Blanka Kefer je komentiral/a 14.11.2014 ob 14:40 uri

    Pozdravljeni. Za ta recept lahko uporabite zrna katerekoli vrste fižola, najbolj primeren pa je rdeči fižol.

    Odgovori
  • lglaser
    lglaser je komentiral/a 14.11.2014 ob 16:54 uri

    Najlepša hvala za odgovor.Lep pozdrav

    Odgovori
  • Branko Brzin
    Branko Brzin je komentiral/a 13.11.2014 ob 23:14 uri

    čili je začimba , bol ali manj pekočifižoj v zrnju najboljši je češnjevec

    Odgovori
  • mojcajm
    mojcajm je komentiral/a 13.11.2014 ob 23:47 uri

    Čili je vrsta pekoče paprike in je značilna za južno Ameriko.Za to mehiško jed je najboljši rdeči fižol v zrnu.

    Odgovori
Dodaj komentar
Išči Išči po kategorijah