- Vrsta menija:
- Čas priprave:
- Regija:
- Težavnost:
Če želite shraniti recept v vaši osebni kuharski knjigi, se morate registrirati. Facebook prijava
Zrezka ne smemo narezati preveč na tanko. Na robovih zarežemo, prekrijemo s prozorno folijo za živila ter dobro potolčemo. Nato zrezek obojetransko posolimo. Debeli naj bodo okoli 6 mm.
Za paniranje pripravimo sestavine: na en krožnik damo moko, na drugega drobtine, v globokem krožniku pa z vilicami zmešamo jajca, olje in mleko.
Zrezek po obeh straneh povaljamo po vrsti v moki, jajčni masi ter drobtinah, pri tem pazimo, da ne pritiskamo premočno.
V globji ponvi segrejemo olje. V olje položimo dunajski zrezek ter ga na obeh straneh zlato rumeno ocvremo.
Priprava iz sestavin, ki jih imate v hladilniku
Enostavni in hitri recepti
Komentarji1
Za komentarje se morate prijaviti ali registrirati. Facebook prijava
vilice so množinski samostalnik, torej NE vilica!
Odgovori