bolha.com MojeDelo.com

Enolončnica z bučo in kračo

Shrani v kuharsko knjigo

Če želite shraniti recept v vaši osebni kuharski knjigi, se morate registrirati. Facebook prijava

Deli:
Facebook
Twitter

Število ogledov: 6130

Komentarji4

  • Malcica
    Malcica je komentiral/a 10.10.2014 ob 09:58 uri

    Je mišljena sveža ali prekajena svinjska krača?

    Odgovori
  • Alenka V.
    Alenka V. je komentiral/a 13.10.2014 ob 08:13 uri

    Pozdravljeni!Mišljena je sveža krača, vendar lahko po želji uporabite tudi prekajeno.Lep dan!

    Odgovori
  • manca.brlogar@siol.net
    manca.brlogar@siol.net je komentiral/a 10.10.2014 ob 17:28 uri

    Tudi mene zanima ali uporabimo svežo ali prekajeno kračo?

    Odgovori
  • Alenka V.
    Alenka V. je komentiral/a 13.10.2014 ob 08:27 uri

    Pozdravljeni!Mišljena je sveža krača, vendar lahko po želji uporabite tudi prekajeno.Lep dan!

    Odgovori
Dodaj komentar
Išči Išči po kategorijah