bolha.com MojeDelo.com
Vse iz enega lonca

Enolončnice, kitajski fondiji in raguji

Družinska kosila ali hrana za zabavo - s krepko domačo enolončnico lahko zadovoljimo vse okuse.

Vse sestavine skuhamo skupaj v enem loncu - ta način kuhanja ima zelo dolgo tradicijo v vseh kuhinjah sveta. Enolončnico (moderno Hot Pot) imenujejo anglosaksonci »stew« ali »chowder«, francozi »Pot-au-feu« in španci »cocido«.

Enolončnice lahko pripravimo na ogromno čudovitih načinov in so zelo dobra izbira kadar gostimo ljudi. Tako nam ni potrebno samevati v kuhinji, ampak jed le pristavimo in jo pogrevamo.

Enolončnice so krepke domače jedi in predvsem v zimskem času zelo prijeten vir toplote.

 

Avtor: jazkuham.si

Komentarji0

Še ni komentarjev.

Dodaj komentar
Išči Išči po kategorijah

Brskanje po kuharskih receptih