Notice: Undefined property: stdClass::$id in /data/webroot/jazkuham/application/components/cmp_navigation.class.php on line 335
Vitka in čvrsta postava - jazkuham.si
bolha.com MojeDelo.com

Vitka in čvrsta postava Igralka

Deli:
Facebook
Twitter

Eva Longoria, ameriška igralka, je najbolj poznana po vlogi Gabrielle v nadaljevanki Razočarane gospodinje. Ima ne samo lep obraz, slog in slavo, ampak tudi vitko in čvrsto postavo, tako da je prečudovita, v vsem kar obleče, pa naj bo to večerna toaleta ali bikini.

Dieta

Eva se že ves čas poskuša prehranjevati kar najpravilneje, v zadnjem času pa zaužije še več sadja in zelenjave. Ima veliko srečo (in tega se tudi zaveda), kajti vse, kar je dobro za ohranjanje njene postave, tudi sicer rada poje. Zelenjavo bi lahko jedla ves dan. Rada ima še ribe, meso, sadje, jogurt in oreščke, niso pa ji všeč ogljikovi hidrati.

Čeprav se Eva prehranjuje izjemno pravilno in zdravo, pa ima tudi svojo slabost: že od otroštva obožuje čokoladne piškote. Po hitri prehrani poseže redko; dvakrat na teden si privošči pico, saj jo ima zelo rada.

Poglejmo si preprost meni iz Evinega shujševalnega programa, s katerim si lahko pomagate tudi vi:

Zajtrk. Eva obožuje jajčni beljak, zato po navadi je omleto, pripravljeno iz na kocke narezanega purana, sesekljanega paradižnika, čebule in paprike. Pogosto si privošči še kos svežega sadja.

Kosilo. Za kosilo ima običajno piščanca. Ena izmed njenih najljubših jedi je očiščen piščanec s papriko in dušen ribez v mangovi omaki. Zraven se lahko postrežeta solata in dušena zelenjava.

Malica. Eva velikokrat malica vaniljev jogurt.

Večerja. Za večerjo si največkrat privošči ribo. Najraje ima svežega lososa, ki ga najprej marinira v ingverjevi omaki, potem pa speče na žaru. Zraven lososa ji najbolj teknejo dušeni šparglji in sveža zelena solata.

Za večerni prigrizek si Eva privošči košček jabolka s sirom ali arašidovim maslom.

Vadba

Eva ni nikoli imela težav z nadzorovanjem svoje telesne teže, saj je bila včasih navijačica, gimnastičarka, osebna trenerka in celo inštruktorica aerobike. Toda ko je videla oblačila, ki jih je morala nositi v Razočaranih gospodinjah, jo je spodbudilo, da je izgubila nekaj kilogramov in se lotila vaj za hujšanje.

Eva je začela obiskovati fitnes štirikrat na teden za eno uro in ob pomoči svoje osebne trenerke izvajala kardiovaje in vaje za moč. Zaveda se namreč, da ravno te vaje najbolj pripomorejo k izgubi odvečnih kilogramov.

Avtor: Jazkuham.si

Išči Išči po kategorijah

Brskanje po kuharskih receptih