bolha.com MojeDelo.com

Frtalja s pršutom

Shrani v kuharsko knjigo

Če želite shraniti recept v vaši osebni kuharski knjigi, se morate registrirati. Facebook prijava

Deli:
Facebook
Twitter

Število ogledov: 62895

Komentarji7

  • Suzana Fičur
    Suzana Fičur je komentiral/a 30.09.2014 ob 17:31 uri

    Kdo je napisal ta recept in ime tega recepta? KATASTROFA Če niste iz naših krajev oz. iz slovenske Istre in ne poznate recepta, boljše da ne objavljate neumnosti!!!!!

    Odgovori
  • Branko Brzin
    Branko Brzin je komentiral/a 31.10.2014 ob 21:04 uri

    frtajla ni samo primorska jed, je že uredu recept

    Odgovori
  • tomislavz
    tomislavz je komentiral/a 11.02.2015 ob 11:06 uri

    Če je dobro in tekne, potem je vseeno od kod izvira in tako naprej....!

    Odgovori
  • Martin Jakopec
    Martin Jakopec je komentiral/a 12.05.2016 ob 21:52 uri

    Suzana ima prav...recept za frtaljo je KATASTROFA. Seveda pa...če komu tekne...dober tek.Zakaj gre? V lokalu naročiš frtaljo in pričakuješ frtaljo....ne pa to.

    Odgovori
  • tiha
    tiha je komentiral/a 09.07.2016 ob 00:19 uri

    A ni originalni naziv te jedi, fritaja?

    Odgovori
  • Blanka Kefer
    Blanka Kefer je komentiral/a 11.07.2016 ob 10:49 uri

    Pozdravljeni. V Sloveniji se za to jed uporablja izraz frtalja, fritaja je hrvaška različica. Lep pozdrav iz uredništva!

    Odgovori
  • 0838
    0838 je komentiral/a 31.07.2016 ob 18:02 uri

    Mi v Solkanu pravimo tako frtalca ja samo razžvrkljana jajca in frtalja je z zelišči

    Odgovori
Dodaj komentar
Išči Išči po kategorijah