bolha.com MojeDelo.com

Goveji golaž

Shrani v kuharsko knjigo

Če želite shraniti recept v vaši osebni kuharski knjigi, se morate registrirati. Facebook prijava

Deli:
Facebook
Twitter

Število ogledov: 62065

Komentarji8

  • Brando
    Brando je komentiral/a 23.11.2013 ob 11:32 uri

    Pravi golaž se mora kuhati vsaj dve-tri ure!

    Odgovori
  • borismahnic
    borismahnic je komentiral/a 27.11.2014 ob 10:10 uri

    Strinjam se s prvim komentatorjem! Golaž kuhamo počasi in predvsem nekoliko časa več. Brez popra pa ne bo pravega okusa. Za tiste malo bolj pikantne pa malce suhega čilija!

    Odgovori
  • JANEZ
    JANEZ je komentiral/a 27.11.2014 ob 12:23 uri

    A kdo ve, kolko moram dati že pražene čebule, namesto surove,ko se dobi v trgovini ?

    Odgovori
  • rokjarc
    rokjarc je komentiral/a 28.12.2015 ob 20:01 uri

    Hmm, da nimate nemara v mislih ocvrte čebule? Pražene na policah še nisem srečal. V vsakem primeru bi odsvetoval iskanje bližnjic pri kuhanju golaža: za kuhanje te jedi si je pač potrebno vzeti čas. Čas praženja oz. 'steklenenja' čebule lahko skrajšamo, če dodamo malce sode bikarbone. Ampak tudi to (če sploh?) je opravičljivo zgolj, kadar delamo >10l golaža in se nam resno mudi, ker moramo biti npr. čez štiri ure na letališču... :)

    Odgovori
  • andrejka
    andrejka je komentiral/a 28.11.2014 ob 08:40 uri

    Moj golaž se kuha od 4 do 5 ur, vse začimbe dam v čebulo, katero pa počasi pražim cca 1 uro. Moko dodam čisto na koncu in še to zelo malo, ker čebula sama zgosti omako. Dodam še Magi kocko za golaž, ki se jo dobi samo v določeni trgovini v Murski Soboti. Kolikor se potrudim in naredim veliko golaža, ga ostane samo za vnučka, pojemo vse kar skuham, čeprav ga kuham z kilo in še malo mesa (bočnika).Uporabljam mleto kumino ter dodam 2 lovorjeva lista. Majaron pa s prsti drobno zmečkam.

    Odgovori
  • olson
    olson je komentiral/a 11.12.2014 ob 10:14 uri

    Če ga daš v hladilnik kolko dni je užiten

    Odgovori
  • Silvester Alič
    Silvester Alič je komentiral/a 06.01.2015 ob 09:28 uri

    golaž se mora kuhati najmanj dve uri

    Odgovori
  • Svica
    Svica je komentiral/a 07.03.2015 ob 19:40 uri

    Da se golaz kuha 2-3 ure je res. Samo ce nimas casa je tudi to super. Zato ce vam ta recept ne odgovarja .. Kaj delate tuAvtorju cestitke. Zelo dober golaz. ✌️

    Odgovori
Dodaj komentar
Išči Išči po kategorijah