bolha.com MojeDelo.com
Janez Grudnik Janez Grudnik

Gratiniran kuskus s tunino v pečici

Shrani v kuharsko knjigo

Če želite shraniti recept v vaši osebni kuharski knjigi, se morate registrirati. Facebook prijava

Deli:
Facebook
Twitter

Število ogledov: 20222

Komentarji2

  • Andreja Osterman
    Andreja Osterman je komentiral/a 22.02.2011 ob 11:17 uri

    V koliko vode pa kuhamo kuskus? Če jo kaj ostane, ali jo odlijemo ali jo pustimo in kar primešamo omako?

    Odgovori
  • Janez Grudnik
    Janez Grudnik je komentiral/a 22.02.2011 ob 13:38 uri

    Sam vodo vedno dodam bolj po občutku, tako da točne količine glede na kuskus ne vem, vendar voda po tem ko je kuhan zagotovo ne sme ostati. Poglejte prosim na pakiranje kuskusa, kjer skoraj sigurno piše način priprave.
    LP!

    Odgovori
Dodaj komentar
Išči Išči po kategorijah