bolha.com MojeDelo.com

Hitro pecivo

Shrani v kuharsko knjigo

Če želite shraniti recept v vaši osebni kuharski knjigi, se morate registrirati. Facebook prijava

Deli:
Facebook
Twitter

Število ogledov: 139505

Komentarji9

  • Adryanca Bananca
    Adryanca Bananca je komentiral/a 23.03.2011 ob 14:20 uri

    Tole je reeeees okusno pa še enostavno in hitro pripravljeno! :)

    Odgovori
  • Natasa Ursic
    Natasa Ursic je komentiral/a 11.04.2011 ob 14:38 uri

    meni je še boljše,če biskvit prerežem in na sredini namažem še kislo smetano,pride sladko kislo pecivo (Babična dobrota):)

    Odgovori
  • IamWhoIam
    IamWhoIam je komentiral/a 20.07.2011 ob 14:46 uri

    druga možnost pa je še, da namesto marmelade med testo zmešamo sadje (naribana jabolka, borovnice, ribez,...)

    Odgovori
  • Nina Dragovič
    Nina Dragovič je komentiral/a 22.07.2011 ob 11:19 uri

    Hm... razmišlam če čm spečt tole. A je dobr?

    Odgovori
  • Gost je komentiral/a 29.09.2011 ob 13:25 uri

    pecivo je odlično :)

    Odgovori
  • Alisa Gril
    Alisa Gril je komentiral/a 28.09.2011 ob 10:46 uri

    HVALA jaz grem takoj v akcijo :)

    Odgovori
  • Jožefina Pogorevc
    Jožefina Pogorevc je komentiral/a 11.01.2013 ob 15:47 uri

    Jaz sem spekla bio-dietno različico tega hitrega peciva. Uporabila sem rjavi sladkor, polnovredno polnozrnato moko, bio pecilni prašek, namesto olja pa seveda dodala stopleno kosovo maslo. Namesto marmelade sem uporabila sirup smrekovih vršičkov in priznati moram, da je bilo naravnost čudovito.
    Poskusite tudi vi!

    Odgovori
  • laram82004
    laram82004 je komentiral/a 11.09.2014 ob 17:14 uri

    to ¸pecivo je super

    Odgovori
  • primo
    primo je komentiral/a 02.12.2014 ob 12:43 uri

    Spekel in je bilo odlično. Vendar ni prišlo kot na sliki. Namreč na sliki so kockice precej visoke. Ko se je peklo je sicer naraslo malo, vendar je potem, ko se je ohladilo vgreznilo in zmanjšalo. V višino je bilo samo tam nekje 2 cm. Lahko kdo svetuje zakaj?LP

    Odgovori
Dodaj komentar
Išči Išči po kategorijah