Notice: Undefined property: stdClass::$id in /data/webroot/jazkuham/application/components/cmp_navigation.class.php on line 335
»Hrana zame pomeni razvajanje brbončic« - jazkuham.si
bolha.com MojeDelo.com

»Hrana zame pomeni razvajanje brbončic« Nina Pušlar o svojih prehranjevalnih navadah

Deli:
Facebook
Twitter

Mlada pevka pravi, da se zadnje čase navdušuje še posebej nad morsko hrano, je pa tudi mojstrica za pripravo sladic.

 

Kako bi opisali svoje prehranjevalne navade?

Menim, da je za zdravo in aktivno življenje pomembna redna in zdrava prehrana. Čeprav imam zelo nepredvidljiv urnik, se trudim pojesti več manjših obrokov na dan in se čim manjkrat pregrešiti.

Koliko obrokov imate po navadi na dan?

Moj prehranjevalni dnevni ritem je odvisen od obveznosti, a se držim načela "večkrat po malo". V prehranjevanju uživam in poslušam svoje telo.

Ali lahko opišete svoje tipične obroke?

Zajtrk je zame najpomembnejši obrok. Zato je tudi kar obilen in predvsem raznovrsten, da dobim dovolj energije za dober začetek dneva. Kosila so velikokrat delovna, popoldanske malice pa lahke. Večerje si doma po navadi pripravim sama, na koncertih pa ob hrani uživam v družbi fantov iz benda.

Kaj radi jeste in česa ne marate?

Hrana zame pomeni razvajanje brbončic, okušanje novega. Težko rečem, da česa ne maram. Poskusim vse in razmišljam, kako bi lahko to tudi sama po svoje pripravila. V zadnjem letu pa sem se navdušila predvsem nad morsko hrano.

Katero jed sami najbolje pripravite?

Ko sem doma in imam čas, veliko časa preživim v kuhinji ter kuham zase in za prijatelje. Rada eksperimentiram in okušam nove jedi. Bližnji pravijo, da sem mojstrica v pripravi sladic.

Kako skrbite za svojo postavo?

K moji postavi pripomore kombinacija zdrave prehrane in telesne dejavnosti. Tudi odrski nastopi veliko odtehtajo. Veliko tečem, delam z osebnim trenerjem, a ne pretiravam.

Kaj po navadi jeste pred nastopom?

Pred nastopom uživam zgolj lahko hrano. S polnim želodcem je namreč težko izvesti dvourni koncert.

Avtor: Jazkuham.si

Išči Išči po kategorijah

Brskanje po kuharskih receptih