- Vrsta menija:
- Čas priprave:
- Lastnosti:
- Težavnost:
Če želite shraniti recept v vaši osebni kuharski knjigi, se morate registrirati. Facebook prijava
Za jagnjetino s česnom najprej z začimbami začinimo hrbet jagnjetine ter ga z vseh strani v ponvi na vročem olivnem olju popečemo, nato damo meso za 4 do 5 minut v pečico, ki smo jo ogreli na 200 stopinj. Meso vzamemo iz pečice, ga damo na mrežo, da se nekoliko ohladi. Česen narežemo na tanke rezine n ga na maslu rahlo popražimo.
Jagnjetino damo ponovno za 10 minut v pečico (200 stopinj). Ko je meso pečeno, ga začinimo še s oljo in poprom.
Jagnjetino narežemo na rezine, ga posipamo s česnom in postrežemo.
K jagnjetini s česnom se odlično poda bel kruh ali gratiniran krompir.
Za jagnjetino s česnom uporabite kvalitetno olivno olje.
Priprava iz sestavin, ki jih imate v hladilniku
Enostavni in hitri recepti
Komentarji0
Za ta recept še ni komentarjev.