bolha.com MojeDelo.com

Jajčni liker s pomarančo in vanilijo

Shrani v kuharsko knjigo

Če želite shraniti recept v vaši osebni kuharski knjigi, se morate registrirati. Facebook prijava

Deli:
Facebook
Twitter

Število ogledov: 4847

Komentarji4

  • Valter Barba
    Valter Barba je komentiral/a 14.12.2014 ob 07:30 uri

    A se pripravljeno zmes kuha? Tega ni v navodilih, piše pa, da se v posodi pusti 1 uro, da se ohladi.lp, Valter

    Odgovori
  • Alenka V.
    Alenka V. je komentiral/a 07.04.2015 ob 10:48 uri

    Pozdravljeni, tu se ničesar ne kuha. Uporabimo sveža jajca in kondenzirano mleko.Lep pozdrav iz uredništva.

    Odgovori
  • Gabi Divajn Vukovič
    Gabi Divajn Vukovič je komentiral/a 03.04.2015 ob 13:49 uri

    Točno to sem želela vprašati. A se kuha kaj od tega?

    Odgovori
  • Alenka V.
    Alenka V. je komentiral/a 07.04.2015 ob 10:48 uri

    Pozdravljeni, tu se ničesar ne kuha. Uporabimo sveža jajca in kondenzirano mleko.Lep pozdrav iz uredništva.

    Odgovori
Dodaj komentar
Išči Išči po kategorijah