Notice: Undefined property: stdClass::$id in /data/webroot/jazkuham/application/components/cmp_navigation.class.php on line 335
Jazkuham.si prejel prestižno nagrado - jazkuham.si
bolha.com MojeDelo.com

Jazkuham.si prejel prestižno nagrado Nagrada Vidi'11

Deli:
Facebook
Twitter

Jazkuham.si je na Hrvaškem dobil prestižno strokovno nagrado Vidi'11, tako imenovanega hrvaškega digitalnega oskarja. Jazkuham.si je zmagal v kategoriji Vidi Web Top 10 exU.

 

"Vidi Web Top 10 exU" je kategorija, v kateri so za nagrado nominirani portali nekdanjih držav Jugoslavije. Med 73 prijavljenimi stranmi v tej kategoriji je strokovna žirija izbrala deset izstopajočih, med njimi pa še glavnega zmagovalca. To je postal jazkuham.si, ki ga je za nas izdelalo podjetje Trikoder.

Kot je kratko in jedrnato nagrado utemeljil član strokovne komisije Nebojša Radović: "Ko gledam vaš portal, postanem lačen."

Član uprave žurnal media Georg Doppelhofer pa je moral komisiji zaupati tudi svoj najljubši recept na jazkuham.si – to je burek, ker se ga lahko pripravi na veliko različnih načinov.

Kuharski pomočnik in kuharski učitelj

Jazkuham.si je namenjen tako tistim, ki že obvladajo kuhanje in jim včasih le zmanjka idej ali pa bi radi že znano jed pripravili na malce drugačen način, kot tudi tistim, ki se še učijo ali kuhanja niso vešči. Zlasti slednjim prav pridejo kratke animacije, kako se lotiti priprave določenih jedi.

Poleg receptov sta na portalu tudi dve priročni aplikaciji. Hladilnik je aplikacija, kjer izberete sestavine, ki jih imate v hladilniku, in na koncu dobite predlog, kaj pripraviti. Podobno deluje tudi Pečica, kjer prav tako izberete sestavine in v hipu dobite predlog za kosilo, večerjo ali le malico.

Ena najstarejših nagrad na svetu

Prva podelitev nagrad Vidi Web Top 100 je bila leta 1999. Poleg mednarodne nagrade Webby Awards je tako ena najstarejših prireditev na področju podeljevanja nagrad na digitalnem področju. Nagrade podeljuje v 11 kategorijah – v kategoriji Vidi Web Top 10 exU je zmagal jazkuham.si.

Avtor: Polono Movrin

Komentarji0

Še ni komentarjev.

Dodaj komentar
Išči Išči po kategorijah

Brskanje po kuharskih receptih