bolha.com MojeDelo.com

Jota ali vipavska juha

Shrani v kuharsko knjigo

Če želite shraniti recept v vaši osebni kuharski knjigi, se morate registrirati. Facebook prijava

Deli:
Facebook
Twitter

Število ogledov: 55937

Komentarji3

  • Iri
    Iri je komentiral/a 31.08.2011 ob 12:00 uri

    Jota se dela brez paradižnikove mezge!!!

    Odgovori
  • Gost je komentiral/a 01.09.2011 ob 13:17 uri

    To je recept, ki je v sodelovanju z Založbo Kmečki glas prepisan iz njihove knjige Domače jedi in ta recept vsebuje tudi paradižnikovo mezgo. Seveda pa obstaja več različic priprave jote.

    Odgovori
  • SashaPS
    SashaPS je komentiral/a 11.10.2015 ob 21:42 uri

    Bla bla..., vsak relativno razgledan kuhar ve, da v kislo zelje ne sodi paradižnikova mezga...dve različni vrsti kisline, tudi aromi se križata!!!

    Odgovori
Dodaj komentar
Išči Išči po kategorijah