bolha.com MojeDelo.com

Kisla pečenka

Shrani v kuharsko knjigo

Če želite shraniti recept v vaši osebni kuharski knjigi, se morate registrirati. Facebook prijava

Deli:
Facebook
Twitter

Število ogledov: 3533

Komentarji2

  • Robert Lovrečič
    Robert Lovrečič je komentiral/a 28.11.2014 ob 11:11 uri

    Pozdravljeni.moj nasvet bi bil da damo obvezno rdečo čebulo in to malo večjo ali pa dve manjši.vino naj bo obvezno refošk, vodo kislih kumaric bi zamenjal z vinskim kisom ali jabolčnim in ne več kot 100 ml. ne damo sladkorja ampak dodamo še balzamični kis eno žlico ali ( dve po okusu kasneje) vodo kumaric dobimo le če nam je ta ostala ali da namenoma kupimo večji kozarec kumaric in še tu je ni za 250ml kaj boš potem s kumaricami, v posodi kjer se namaka meso naj bo tudi stisnjena manjša limona brez olupka. v osnovi je recept zanimiv ampakz obveznimi spremembami, marsikateri novinci v kuhanju še ne poznajo pravih potez zato je včasih dobro temeljito opisat recept .brez zamere to je samo ena od idej.Lep dan in uživajmo naprej v kuhinji.Robert

    Odgovori
  • Tina Pregrat
    Tina Pregrat je komentiral/a 27.12.2014 ob 23:33 uri

    Robert hvala za razlago. Pozdrav Tina

    Odgovori
Dodaj komentar
Išči Išči po kategorijah