bolha.com MojeDelo.com

Mafini – donavski valovi

Shrani v kuharsko knjigo

Če želite shraniti recept v vaši osebni kuharski knjigi, se morate registrirati. Facebook prijava

Deli:
Facebook
Twitter

Število ogledov: 9220

Komentarji2

  • Dragica Sukič
    Dragica Sukič je komentiral/a 21.09.2013 ob 20:49 uri

    Pri tem stavku mi ne gre nekaj skupaj s sestavinami- Razžvrkljanemu jajcu dodamo olje in mleko (največ 2 žlici). --- Potem k polovični masi kakav in skoraj 280 ml mleka. Hvala, Lp

    Odgovori
  • Alenka V.
    Alenka V. je komentiral/a 23.09.2013 ob 15:12 uri

    Hvala za opozorilo. Smo že popravili recepz. Mišljeno je bilo, da damo te dne žlici na stran in to mleko vmešamo v testo s kakavom. Se opravičujemo za napako!Lep kulinaričen pozdrav :-)

    Odgovori
Dodaj komentar
Išči Išči po kategorijah