bolha.com MojeDelo.com

Makovo pecivo

Shrani v kuharsko knjigo

Če želite shraniti recept v vaši osebni kuharski knjigi, se morate registrirati. Facebook prijava

Deli:
Facebook
Twitter

Število ogledov: 17440

Komentarji3

  • inženirka bom
    inženirka bom je komentiral/a 21.03.2011 ob 07:20 uri

    zanima me na koliko stopinj celzija se to peče in koliko časa?? meni je ven prišel en zmazek,sem vrgla direktno v smeti!! :P

    Odgovori
  • Gost je komentiral/a 21.03.2011 ob 16:30 uri

    Peče se na nižji temparaturi, recimo 160 stopinjah, ker gre v bistvu za beljakov biskvit. Približno 25-30 minut pri 160 stopinjah bo v redu.

    Odgovori
  • taja.gaya
    taja.gaya je komentiral/a 30.12.2013 ob 18:52 uri

    izgleda da ni vredu, držala sem se točnega recepta pa sem tudi sama lahko vse samo vrgla proč...

    Odgovori
Dodaj komentar
Išči Išči po kategorijah