bolha.com MojeDelo.com

Matevž

Shrani v kuharsko knjigo

Če želite shraniti recept v vaši osebni kuharski knjigi, se morate registrirati. Facebook prijava

Deli:
Facebook
Twitter

Število ogledov: 44732

Komentarji2

  • girica
    girica je komentiral/a 08.08.2013 ob 07:15 uri

    Z matevžem sem ´gor rasel´ zato mi je pri srcu ta enostavna, nasitna in uporabna priloga h kisli repi s krvavico ali pečenico. Tudi s ´podmitenim´ zeljem in kuhano klobaso sem ga že jedel. Skratka paše skoraj povsod kjer se kaj peče ali praži. Moj, moj matevžek, še ga maram...

    Odgovori
  • grčnarka Alenka
    grčnarka Alenka je komentiral/a 17.11.2013 ob 10:16 uri

    mmmmmmmmmmmmm, matevža velikokrat uporabljam k zeljni enolončnici ne k joti, ampak zeljni juhi, men zelo dobro

    Odgovori
Dodaj komentar
Išči Išči po kategorijah