Notice: Undefined property: stdClass::$id in /data/webroot/jazkuham/application/components/cmp_navigation.class.php on line 335
»Najraje imam sladoled, in če bi bilo po moje, bi živela samo od sladoleda!« - jazkuham.si
bolha.com MojeDelo.com

»Najraje imam sladoled, in če bi bilo po moje, bi živela samo od sladoleda!« Tanja Bivic o svojih prehranjevalnih navadah

Deli:
Facebook
Twitter

Simpatična televizijska voditeljica, ki nam popestri sobotne popoldneve pravi, da si pred snemanjem oddaje zjutraj skuha velikansko kavo, v katero potem najraje namaka čokoladne piškote.

 

Kako bi opisali svoje prehranjevalne navade?

Trudim se jesti čim bolj zdravo in sveže, kuham skoraj vsak dan. Pa tudi nezdrava hrana se znajde na mojem jedilniku; za dušo pice, hamburgerje in podobno so rezervirane nedelje. Ja, od nečesa je treba umreti in grešiti je sladko.

Koliko obrokov imate po navadi na dan?

Po navadi jem tri glavne obroke, vmes pa si privoščim še sadje in jogurt za malico. Vendar pa včasih tudi zmanjka časa.

Ali lahko opišete svoje tipične obroke?

Za zajtrk jem kosmiče, sadje ali pa sendvič, kadar me popade huda lakota. Za kosilo pripravljam rižote, testenine, solate, glavna sestavina je večinoma zelenjava, občasno kombinirana tudi z mesom. Večerja je bolj lahka – solata, jogurt z dodatki, sadje.

Kaj radi jeste in česa ne marate?

Najraje imam sladoled, in če bi bilo po moje, bi živela samo od sladoleda. Drugače pa so mi všeč vse jedi, ki so kakovostno pripravljene po modernih kulinaričnih smernicah.

Katero jed sami najbolje pripravite?

Moji paradni jedi sta curry s piščancem in ajdova kaša z jurčki. Pa testenine na sto načinov.

Kako skrbite za svojo postavo?

Ukvarjam se s športom – tečem, hodim na pilates, aerobiko, surfam, kolesarim … Težko samo ležim na kavču in gledam v zrak, čeprav se tudi to občasno prileže.

Kaj po navadi jeste pred nastopom (na primer pred oddajo)?

Zjutraj vstanem, si skuham največjo kavo, ki jo zmore skuhati moja kafetjera, prelistam dnevni časopis in v kavo namakam piškote. Po možnosti čokoladne!

Avtor: Jazkuham.si

Išči Išči po kategorijah

Brskanje po kuharskih receptih