Notice: Undefined property: stdClass::$id in /data/webroot/jazkuham/application/components/cmp_navigation.class.php on line 335
Odkrijte novosti v naši virtualni kuharski knjigi - jazkuham.si
bolha.com MojeDelo.com
Vaši najljubši recepti na enem mestu

Odkrijte novosti v naši virtualni kuharski knjigi

Deli:
Facebook
Twitter

Z novimi funkcijami v vaši virtualni kuharski knjigi imate še več možnosti za shranjevanje vaših najljubših receptov. Vnesite različne kuharske knjige, oblikujte jih s primernimi slikami, recepte pa razvrstite v različne kategorije. 
Tu vam odgovarjamo na najbolj pogosta vprašanja!

Ali moram biti registriran, če želim ustvariti svojo kuharsko knjigo?
Da, če želite uporabljati našo brezplačno kuharsko knjigo, se morate v enem enostavnem koraku registrirati pri jazkuham.si. Registracija je popolnoma brezplačna in ni vezana z nobenimi obveznostmi. Takoj po registraciji vam bomo v vašo elektronsko pošto poslali potrditveno povezavo, na katero morate pritisniti, da potrdite in aktivirate registracijo v jazkuham.si in že boste lahko koristili vse ugodnosti virtualen skupnosti jazkuham.si.

Kako namestim kuharsko knjigo?
Odkrijte recept, ki bi ga radi imeli v svoji kuharski knjigi in pri receptu pritisnite na gumb "Shrani v kuharsko knjigo". Odpra se bodo štiri polja. Na levi strani lahko izbirate med že shranjenimi kuharskimi knjigami oz. v spodnji vrstici med shranjenimi kategorijami. Na desni strani lahko vnesete ime nove kuharske knjige oz. kategorije, v katero bi radi shranili recept. Pritisnite na "Shrani spremembe" in že ste shranili vaš prvi recept. Izberite še ime za vašo kuharsko knjigo in po želji ustvarite novo kategorijo, v katero želite shraniti svoj recept.

Kako namestim več kuharskih knjig?
Želite imeti več kot eno kuharsko knjigo? Nikakršen problem. Ustvarite več kuharskih knjig z različnimi imeni oz. naslovi, da obdržite pregled nad najljubšimi recepti.
Ne pozabite pa ustvariti kategorij znotraj knjig (npr. predjed, glavna jed, sladica), da si pregledovanje receptov še olajšate.

Ali lahko shranim v kuharsko knjigo tudi recepte z drugih spletnih strani?
Zato, da boste imeli vaše najljubše recepte na enem mestu, lahko v vašo virtualno knjigo shranjujete tudi recepte drugih spletnih strani. Naložite si lahko tudi PDF datoteke iz kuharskih knjig. Ti recepti bodo vidni samo vam in jih ostali uporabniki ne bodo videli.
V vaši knjigi pojdite na "Dodaj recept" in izberite gumb "iz zunanjih virov". Zdaj lahko po želji shranjujete recepte iz zunanjih virov.

Kako lahko k receptu shranim opombe in ideje?
Ste dobili super kulinarično idejo k vašem receptu ali pa samo predlog, kako bi bil recept še boljši? Opombe lahko vnesete čisto enostavno. V vaši knjigi kliknite na "Dodaj recept". Odprejo se tri možnosti. Izberite tretjo "zaznamek k receptu". Tu lahko prepustite domišljiji prosto pot.

Kako ponovno najdem mojo kuharsko knjigo?
Si želite ogledati ali urediti kuharsko knjigo? Potem pritisnite na simbol za kuharsko knjigo (majhna rdeča knjiga s srčkom) z besedilom "Moja kuharska knjiga", v desnem kotu zgoraj. Tako boste prišli najhitreje v vašo kuharsko knjigo.

Kaj moram narediti, da bodo tudi drugi uporabniki videli mojo kuharsko knjigo?
Na strani virtualne kuharske knjige najdete pod vsako kuharsko knjigo simbol za oko. Če je oko prečrtano, potem vidite kuharsko knjigo samo vi. Če je oko zeleno in odprto, so jo lahko ogledajo tudi drugi uporabniki in tako dobijo nekaj inspiracije in idej. Kadarkoli lahko zamenjate nastavitve, s tem, da enostavno kliknete na oko.

Ali obstaja virtualna kuharska knjiga tudi za mobilne telefone?
Virtualno kuharsko knjigo imate lahko tudi na mobilnem telefonu in jo lahko vzamete s seboj kamorkoli in lahko npr. pogledate vanjo tudi pri nakupovanju v trgovini.

Avtor: jazkuham.si

Komentarji0

Še ni komentarjev.

Dodaj komentar
Išči Išči po kategorijah

Brskanje po kuharskih receptih