bolha.com MojeDelo.com
Sprememba na mizi

Omake in pomake za raclette in fondi

Omake in kreme so pika na i pri fondijih in namiznih žarih imenovanih raclette.
Le z nekaj spremembami lahko našim sestavinam dodamo popolnoma drug odtenek, vseeno ali na klasični, mediteranski ali pikantni način.
Z racletti in fondiji obogatenimi z omakami in pomakami lahko popestrimo našo običajno obloženo mizo.

Za osnovno omako enostavno zmešamo osnovne sestavine kot so majoneza, Crème fraîche, jogurt ali pinjenec.

Iz te osnove lahko pričaramo mnogo različnih omak, tako da enostavno premešamo vse sestavine. Še nekaj namigov:

- Sveža zelišča

- Olive, ovčji sir

- Čili, paradižnik, paprika, feferoni

- Kari in ananas

Nasvet: Tudi čatniji (chutneys) so zelo dobra izbira!

Avtor: jazkuham.si

Komentarji0

Še ni komentarjev.

Dodaj komentar
Išči Išči po kategorijah

Brskanje po kuharskih receptih