bolha.com MojeDelo.com

Orehovo pecivo z makom

Shrani v kuharsko knjigo

Če želite shraniti recept v vaši osebni kuharski knjigi, se morate registrirati. Facebook prijava

Deli:
Facebook
Twitter

Število ogledov: 20435

Komentarji5

  • petra bombek
    petra bombek je komentiral/a 25.09.2011 ob 16:33 uri

    Pecivo je zelo dobro in hitro se pripravi, vendar je recept rahlo pomanjkljiv. Med sestavinami pri glazuri je naveden tudi beljak, medtem ko se ga pa pri pripravi sploh ne omenja, in če nimaš že kar nekaj pečenja za sabo, ne veš, kaj si začeti z beljakom. V glavnem beljak se stepe in nato se snegu i

    Odgovori
  • petra bombek
    petra bombek je komentiral/a 25.09.2011 ob 16:35 uri

    Snegu iz beljaka se doda sladkor v prahu in pogret limonin sok. Pecivo je temnejše kot na sliki (zaradi maka) in se v ventilatorski pečici pri 160°C speče v 30-45 minutah.

    Odgovori
  • Gost je komentiral/a 29.09.2011 ob 14:18 uri

    Hvala za vaš komentar in popravek!

    Odgovori
  • Alisa Gril
    Alisa Gril je komentiral/a 28.09.2011 ob 10:41 uri

    petra hvala za koncani recept :)

    Odgovori
  • Romana Kerznar
    Romana Kerznar je komentiral/a 21.12.2015 ob 14:45 uri

    In kam gre 6 beljakov? V pripavi nic ne omenja 6 beljakov, samo med sestavine biskvita.

    Odgovori
Dodaj komentar
Išči Išči po kategorijah