bolha.com MojeDelo.com

Osnovni recept za maso za poljubčke

Shrani v kuharsko knjigo

Če želite shraniti recept v vaši osebni kuharski knjigi, se morate registrirati. Facebook prijava

Deli:
Facebook
Twitter

Število ogledov: 9721

Komentarji2

  • MariLu
    MariLu je komentiral/a 07.02.2013 ob 00:29 uri

    hm, nič ne piše koliko časa jih sušimo ali pečemo in pri koliko stopinjah

    Odgovori
  • Alenka V.
    Alenka V. je komentiral/a 08.02.2013 ob 10:02 uri

    Ta recept je samo za maso za poljubčke.
    Sicer so pa mnenja glede pečena/sušenja poljubčkov zelo mešana: nekateri jih raje sušijo v pečici ogreti na 100 stopinj, drugi pa na 60 stopinj. Suši se jih ponavadi vsaj 2 uri. Morajo biti bele do nežno rumene barve.
    Še nekaj receptov za poljubčke oz. španske vetrce:
    http://jazkuham.si/spanski-vetrci-recept-3684
    http://jazkuham.si/nebeski-poljubcki-recept-970
    http://jazkuham.si/spanski-vetrci-recept-1710
    Upam, da smo vam pomagali.

    S kulinaričnimi pozdravi,
    uredništvo jazkuham.si

    Odgovori
Dodaj komentar
Išči Išči po kategorijah