bolha.com MojeDelo.com

Pečen losos

Shrani v kuharsko knjigo

Če želite shraniti recept v vaši osebni kuharski knjigi, se morate registrirati. Facebook prijava

Deli:
Facebook
Twitter

Število ogledov: 38374

Komentarji2

  • cvetko
    cvetko je komentiral/a 24.09.2014 ob 11:41 uri

    Losos je zelo mastna riba in jaz za peko olja sploh ne dodajam. Ribo bogato zalijem z limoninim sokom. Tudi solim ga ne. Pečem ga tudi krajši čas, saj ribo lahko jemo surovo. Velja poizkusiti in dober tek!

    Odgovori
  • Majda Pregl
    Majda Pregl je komentiral/a 11.12.2015 ob 14:25 uri

    Tudi jaz olja ne dodajam, pečem kar v ponvi na štedilniku. Sok limone dodam na koncu. Prav tako sol, če sploh.

    Odgovori
Dodaj komentar
Išči Išči po kategorijah