- Vrsta menija:
- Čas priprave:
- Lastnosti:
- Težavnost:
Če želite shraniti recept v vaši osebni kuharski knjigi, se morate registrirati. Facebook prijava
Za pripravo peciva z malinami najprej segrejemo pečico na 160°C, pekač obložimo s papirjem za peko. Penasto zmešamo maslo s sladkorjem in sredico vanilijevega stroka ter posamično vmešamo jajca. Nato vmešamo moko, mleko, maline in čokolado.
Maso damo v pekač in pečemo približno 40 do 50 minut pri temperaturi 160°C.
Ko je pecivo z malinami pečeno (lahko naredimo preizkus z iglo), ga ohladimo in narežemo na enako velike kose.
Kako naredimo preizkus z iglo? Iglo, zobotrebec ali nabodalo zapičimo v pecivo in ga izvlečemo. Če so na igli še ostanki surovega testa, pecivo še ni pečeno. Če je igla čista, je testo pečeno.
Priprava iz sestavin, ki jih imate v hladilniku
Enostavni in hitri recepti
Komentarji0
Za ta recept še ni komentarjev.