Notice: Undefined property: stdClass::$id in /data/webroot/jazkuham/application/components/cmp_navigation.class.php on line 335
Pet malih obrokov na dan - jazkuham.si
bolha.com MojeDelo.com

Pet malih obrokov na dan Sabina Remar o prehranjevalnih navadah

Deli:
Facebook
Twitter

Nekdanja miss Universe Slovenije Sabina Remar je ljubiteljica ribjih jedi ter argentinske in mehiške hrane.

Kako bi opisali svoje prehranjevalne navade?

Lahko bi rekla, da so moje prehranjevalne navade prilagojene mojemu načinu in tempu življenja. To pomeni, da moji obroki niso vedno redni in najbolj zdravi, čeprav se trudim karseda paziti nase, in kar je najpomembnejše, na svoje zdravje.

Koliko obrokov na dan po navadi jeste?

Po navadi zaužijem pet manjših obrokov. Ob prevelikih obrokih izgubim tek in že ob pogledu na prepoln krožnik postanem utrujena. 

Ali lahko opišete svoje tipične dnevne obroke?

Zjutraj si najpogosteje pripravim najprej svež pomarančni sok, približno pol ure pozneje pa po navadi pojem jogurt in žitarice; te me napolnijo z energijo oziroma ogljikovimi hidrati, ki jih potrebujemo za opravljanje vsakodnevnih obveznosti. Za kosilo si velikokrat privoščim kakšen okusen zrezek, testenine, večkrat pa tudi ribo z zelenjavo. Popoldanska malica je vedno bolj lahka, sestavljena pretežno iz beljakovin, prav tako večerja. Ker pa smo vsi samo ljudje in se moramo kdaj tudi pockrljati, si včasih privoščim, po navadi v popoldanskem času, tudi dobro tortico, sladoled ali pa katero drugo sladico.

Kaj radi jeste in česa ne marate?

Obožujem ribje jedi in steake, rada imam tudi argentinsko in mehiško hrano. Ne maram pa vampov, svinjine in podobnih jedi.  

Katero jed sami najbolje pripravite?

Testenine z različnimi omakami, ki si jih največkrat kar sproti izmišljujem. Posledično pa nastanejo omake, ki so vedno drugačnega, popolnoma novega okusa. Zato se nikoli ne naveličam pripravljati testenin in pripadajočih omak, saj se vedno presenetim.

Kako skrbite za svojo postavo?

Seveda brez telovadbe ne gre, pomembno pa je tudi pitje zadostne količine vode. Če se ponudi priložnost, rada obiščem tudi savne in masažne salone.

 

Avtor: Administrator

Išči Išči po kategorijah

Brskanje po kuharskih receptih