bolha.com MojeDelo.com

Polnjena paprika

Shrani v kuharsko knjigo

Če želite shraniti recept v vaši osebni kuharski knjigi, se morate registrirati. Facebook prijava

Deli:
Facebook
Twitter

Število ogledov: 32191

Komentarji3

  • Dragica Smirmaul
    Dragica Smirmaul je komentiral/a 02.08.2013 ob 11:52 uri

    Ne vem zakaj tako dolgi čas kuhanje paprike, jaz nadev pražim kakih 2o minut.
    Nadevano papriko dam v lonec in dolijem vode da so paprike v vodi približno 2 cm. To kuham približno 2o minut, med tem časom naredim omako,ki jo prilijem k papriki in kuham samo 10 minut, da se okusi pomešajo. Tako dolgo če bi kuhala bi vse paprike razpadle.

    Odgovori
  • rokecpokec
    rokecpokec je komentiral/a 02.08.2013 ob 18:09 uri

    lp.

    sploh ne vem, zakaj toliko komplicirati...

    prepražiš čebulo in eno zajemalko riža, malo ohladiš in strešseš v meso...potem to zmešaš in samo polniš v paprike, kar surovo, potem daš napolnjene kuhati v pripravljeno paradižnikovo omako...mogoče v omako dodaš malo žličko ali dve sladkorja, da ni prekislo...obvezno dodaš še korenino peteršilja z zelenjem...tak...kuhano je pa itak v dobre pol ure ali 40 minut...dober tek

    Odgovori
  • Alenka V.
    Alenka V. je komentiral/a 05.08.2013 ob 11:10 uri

    Za polnjeno papriko obstaja več receptov in upamo, da jih bo nekaj novih kmalu tudi na naši strani. Se pa seveda vedno veselimo tudi vaših predlogov in izboljšav :-).
    Razveselimo se tudi vaših receptov, ki jih lahko oddate tu: http://jazkuham.si/recept-dodati
    Lep dan!

    Odgovori
Dodaj komentar
Išči Išči po kategorijah