bolha.com MojeDelo.com

Pražen krompir

Shrani v kuharsko knjigo

Če želite shraniti recept v vaši osebni kuharski knjigi, se morate registrirati. Facebook prijava

Deli:
Facebook
Twitter

Število ogledov: 95280

Komentarji3

  • JANEZ
    JANEZ je komentiral/a 12.10.2013 ob 18:28 uri

    Ko je krompir kuhan, ga najprej ohladimo, se potem veliko lažje lupi. Hladnega narežemo in prepražimo. Za maščobo damo pol olja in pol masti z ocvirki.Je veliko bol okusen

    Odgovori
  • Borut Mastnak
    Borut Mastnak je komentiral/a 20.12.2014 ob 17:14 uri

    to bolj dusenje kot prazenje?!

    Odgovori
  • Janez Jerancic
    Janez Jerancic je komentiral/a 30.09.2015 ob 22:19 uri

    jaz dodam malo nasekljane rdeče paprike ,zame in domače je super..

    Odgovori
Dodaj komentar
Išči Išči po kategorijah