bolha.com MojeDelo.com

Prekajena rebrca po grško

Shrani v kuharsko knjigo

Če želite shraniti recept v vaši osebni kuharski knjigi, se morate registrirati. Facebook prijava

Deli:
Facebook
Twitter

Število ogledov: 5913

Komentarji2

  • primopredaja
    primopredaja je komentiral/a 04.10.2013 ob 13:25 uri

    Se sliši zelo dobro. Ampak nekje sem brala, da najprej prekajeno meso potem pa še pečeno na žaru ni dobro za zdravje.

    Odgovori
  • dober tek
    dober tek je komentiral/a 31.05.2016 ob 08:36 uri

    DELAL SEM ŽE PODOBNO ZADEVO,PRAVZAPRAV Z ENAKO MARINADO,KI SEM JI DODAL ŠE MALO ROŽMARINA,VENDAR SEM UPORABIL SVEŽA,NE PREKAJENA SVINSKA REBRA IN VRAT. BILO JE ODLIČN0 !

    Odgovori
Dodaj komentar
Išči Išči po kategorijah