bolha.com MojeDelo.com
Najboljši recepti za jedi iz jagodičja

Najboljši recepti za jedi iz jagodičja

Sočne, aromatične in okusne! Sladki sadeži od rdečih do modrih nas začarajo s svojo arimo in okusom. Jagode, borovnice, kosmulje ali ribez - vsi obožujemo te sadeže poletja.

Jagode

(Fragaria ananassa) Jagode

Na kaj moramo biti pozorni pri pripravi jagod? Kljub temu, da je ta sadež tako predrzno okusen, ga je zelo enostavno uporabljati. Preden jagode zaužijemo jih moramo le dobro oprati in že jih lahko uživamo cele ali narezane na majhne koščke. Priporočljivo...

O jagodah
Išči Išči po kategorijah
  • Kosmulje

    Kosmulje

    Na kaj moramo biti pozorni pri pripravi? Zaradi visoke vsebosti sladkorja lahko...

    O kosmuljah
  • Maline

    Maline

    Na kaj moramo biti previdni pri pripravi malin?Maline obstojijo v hladilniku do največ...

    O malinah
  • Borovnice

    Borovnice

    Naravno barvilo mirtilin je naravni antibiotik, ki zdravi drisko in prebavne težave....

    O borovnicah