bolha.com MojeDelo.com
Najboljši recepti iz kuskusa

Najboljši recepti iz kuskusa

Postelja iz zlatih zrn – kuskus je kulinarično središče afriške kuhinje in pride na mizo kot glavna jed, priloga, kot posteljica za jedi, sladko ali slano, z različnimi začimbami in zelišči. Zdrob iz trde pšenice, ječmena ali prosa se lahko v kuhinji pripravlja zelo vsestransko. Tako za afriško kuhinjo kot tudi za domače jedi.

Kuhinja Magreba

Barvna raznolikost na mizah severne Afrike Kuhinja Magreba

Maroko, Tunizijo in Alžirijo povezuje dolga skupna zgodovina – vsekakor pa tudi kultivirana kuharska tradicija že skozi več generacij. V njihovi hrani lahko naokusimo vpliv Berberov in Arabcev, vendar so tudi Francozi, Rimljani, Turki, Mavri in židovski...

Več
Išči Išči po kategorijah

Sorodne teme:

Anketa

Katere priloge imate najraje?

*Več možnih odgovorov