bolha.com MojeDelo.com

Teme s kuharskimi recepti od A do Ž

Med različnimi temami boste zagotovo našli recept, ki ga iščete.
Poleg tega boste našli v tematskih sklopih še veliko informacij o pripravi določenih jedi, o lastnostih teh jedi in seveda kuharske recepte iz teh jedi ter mnogo več.

Poiščite in najdite vaš najljubši recept ter ga pripravite po naših navodilih ter uživajte.

 • Jedi iz riža

  Jedi iz riža

  Zrnasti užitev na različne načine. Nasveti in triki o tem, kako pravilno kuhamo riž ter o vrstah, predelavi in pripravi tega pomembnega osnovnega živila. Od rjavega do neoluščenega.

  K receptom
 • Jedi z rabarbaro

  Jedi z rabarbaro

  Rabarbara je sadež, ki pa je strogo gledano zelenjava. S svojimi rdeče zelenimi stebli nam pripelje prve pomladanske pozdrave v kuhinjo. Oglejte si recepte za jedi z rabarbaro. Tu boste našli od recepta za rabarbarino marmelado, za različna peciva i...

  K receptom
 • Jedi z ribezom

  Jedi z ribezom

  Vse o ribezu: rdeč, črn ali rumen - kisle, majhne jagode so izredno zdrave in okusne. Ribezov sok, marmelada ali pecivo iz ribeza...

  K receptom
 • Jedi z robidami

  Jedi z robidami

  Globoko črne robide z edinstvenim okusom. S sladko aromatičnim sadežem lahko pričarate raznovrstne jedi. Od kolačev z robidami do marmelade iz robid.

  K receptom
 • Jedi z rožami in cvetovi

  Jedi z rožami in cvetovi

  Ti recepti se v vaši kuhinji razcvetijo. Od zeliščnih cvetov do cvetov vrtnic – vsaka jed je dvakrat bolj okusna, če je okrašena z barvnimi cvetovi. Kajti tudi oči jedo!

  K receptom
 • Jedi z rukolo

  Jedi z rukolo

  Rukola ni okusna samo kot solata. Preizkusite še pesto iz rukole ali namaz iz rukole. S pesom boste celo leto pripravljali okusne jedi ali pa si namažite kruh z rukolinim namazom: hitro, enostavno in okusno. Tudi rukolina juha in rižota z rukolo bi...

  K receptom
 • Razstrupljanje telesa

  Razstrupljanje telesa

  Razbremenite vaše telo. Enostavno pripravljeni recepti za razstrupljanje, niso dobri samo za razstrupljanje ampak pomagajo tudi pri hujšanju.

  K receptom
 • Recepti za vsak žep

  Recepti za vsak žep

  Poceni kuhanje z ugodnimi recepti – Nasveti in triki kako lahko v kuhinji privarčujete – brez da se odpoveste dobrim in okusnim jedem. Dobro ni nujno tudi drago!

  K receptom
 • Rezine

  Rezine

  Okusno zapeljive rezine za sladkosnede in ljubitelje peke. Preizkusite recept za bananine rezine ali pa kardinalove rezine. Naj bodo klasične sladke sadne rezine ali pa slane rezine iz polente. Tu najdete vse različice rezin. Rezine se priležejo za...

  K receptom
 • Ribe - morske

  Ribe - morske

  Brancin, orada, kovač, zobatec in še in še. Morske ribe obogatijo vsak jedilni list.

  K receptom
 • Ribe - sladkovodne

  Ribe - sladkovodne

  Ribe iz potoka, reke ali jezera. Ribe iz Slovenije za popolno ribjo jed. Postrvi, smuči, somi idr. Tu najdete najboljše recepte za jedi iz sladkovodnih rib.

  K receptom
 • Ribe in morski sadeži

  Ribe in morski sadeži

  Škampi, školjke, orade, brancini ali lignji. Morje ponuja neskončno možnosti za kulinarične užitke.Brskajte med številnimi recepti za morske poslastice in si oglejte recepte za ribe in morske sadeže na žaru, v pečici ali pa v juhi.

  K receptom
 • Rižote

  Rižote

  Enakomerno mešanje za poln okus - riž za rižoto mora biti zunaj kremast, znotraj pa trden. Rižoto lahko kuhamo na različne načine z različnimi sestavinami. Čebula, juha in parmezan pa naj ne manjkata pri nobeni.

  K receptom
 • Rojstnodnevne torte

  Rojstnodnevne torte

  Dobra rojstnodnevna torta posladka vsak rojstni dan. Specite za vaše najdražje praznično torto, veselo torto za otroke ali sočno sadno torto kar tako. Čokoladne, lešnikove, borovničeve, jagodne in še in še - pri nas najdete pester izbor okusnih rece...

  K receptom
Išči Išči po kategorijah

Brskanje po kuharskih receptih