bolha.com MojeDelo.com

Teme s kuharskimi recepti od A do Ž

Med različnimi temami boste zagotovo našli recept, ki ga iščete.
Poleg tega boste našli v tematskih sklopih še veliko informacij o pripravi določenih jedi, o lastnostih teh jedi in seveda kuharske recepte iz teh jedi ter mnogo več.

Poiščite in najdite vaš najljubši recept ter ga pripravite po naših navodilih ter uživajte.

 • Jedi iz srninega mesa

  Jedi iz srninega mesa

  Najmehkejša skušnjava za vse, ki obožujete divjačino: mlada srna. Kako najbolje pripravite divjačinske zrezke in zakaj je meso mlade srne tako zelo posebno, boste izvedeli tu.

  K receptom
 • Jedi s sirom

  Jedi s sirom

  Kremni camembert, aromatičen kozji sir ali nežna mocarela. Od sirove juhe do fondija. Tu najdete koristne nasvete, trike in vse o siru.

  K receptom
 • Jedi s sivko

  Jedi s sivko

  Na vedno večih vrtovih, balkonih in okenskih policah lahko vidimo vse vrste sivke. Te čudovie vijolične rastline so se razvile v ene najbolj priljubljenih rastlin. Marsikdo pa ne ve, da lahko s sivko tudi kuhamo oz. pečemo. Sivkin sladkor, sirup in...

  K receptom
 • Jedi s skuto

  Jedi s skuto

  Skutini recepti od skutinega zavitka do skutinega namaza in skutine torte. Zdrav mlečni izdelek se uporablja mnogostransko.

  K receptom
 • Jedi s slivami in češpljami

  Jedi s slivami in češpljami

  Sladke in sočne. Od sliv, češpelj, ringlojev do mirabel: Več kot 2.000 vrst sliv ponuja čudovit okus in raznolike možnosti priprave v kuhinji. Od slivove marmelade so češpljevih cmokov.

  K receptom
 • Jedi s stročjim fižolom

  Jedi s stročjim fižolom

  Stročji fižol sveže s tržnice ali celo z domačega vrta - z njim lahko pripravimo čudovite jedi. Od solate iz stročjega fižola do juhe in stročjega fižola s slanino. Stročji fižol pa ni samo dober, ampak tudi zdrav: Zaradi vsebnosti vlaknin ne spodbu...

  K receptom
 • Jedi za samske

  Jedi za samske

  Hitra kuhinja za samske. V trenutku pripravljene poslastice, ki skrbijo za to, da se boste v svoji kuhinji ne boste počutili tako sami.

  K receptom
 • Sadne jedi

  Sadne jedi

  Sadje prinese veselje do življenja, je zdravo in se ga lahko v kuhinji uporablja na različne načine. Iz domačega vrta, sveže s tržnice ali pa iz eksotičnih dežel - sadje obogati naš jedilnik.

  K receptom
 • Sadno pecivo

  Sadno pecivo

  Sveže narejeno pecivo s sadjem iz lastnega vrta, balkona ali pa s tržnice: sladko, sadno doživetje. V iskanju pravega recepta za sadno pecivo najdemo številne možnosti in variacije, kako uporabiti različno sadje. Med najpriljubnejšimi sta marelično...

  K receptom
 • Silvestrovo

  Silvestrovo

  Kulinarični ognjemet za novo leto - kuharski recepti za narezke, pečenke, fondije in penino. Pripravite nekaj posebnega in okusnega za silvestersko noč in pričakajte novo leto z okusnimi jedmi.

  K receptom
 • Sladice

  Sladice

  Sladica je pika na i vsakega menija. Vtis, ki ga boste prinesli domov. Da najdete pravi recept za sladico, se mora sladica skladati z ostalimi hodi. Veliko sladic se pripravi hitro in enostavno, tako da vam med jedjo in hodi ni treba biti dolgo v ku...

  K receptom
 • Sladice v kozarcu

  Sladice v kozarcu

  Sladice v kozarcih pripravimo hitro in enostavno. Najboljše pri tem pa je, da se jih pripravi brez komplikacij. Uporabite lepo oblikovane kozarce, dekorirajte s svežim sadjem in zelišče in že je vaša sladica v kozarcu tudi optična poslastica. Sladic...

  K receptom
 • Sladoled

  Sladoled

  Hladen užitek - pripravite sladoled sami. Vaši fantaziji in okusu ni postavljena nobena meja. Čeprav je sladoled z okusom vanilije in čokolade najbolj priljubljena vrsta, dajte možnost vašim kreacijam. Kako bi bilo recimo s slanim sladoledom?

  K receptom
 • Slano pecivo

  Slano pecivo

  Slan prigrizek - slano pecivo in pecivo s sirom. Slani piškoti, sirove štručke in še veliko več... Doma pripravljeno slano pecivo se prileže pri gledanju filma ali pa na zabavah.

  K receptom
 • Slovenska kuhinja

  Slovenska kuhinja

  Na sončni strani Alp, od Primorske pa tja do Prekmurja. Naša mala deželica ponuja vrsto raznolikih kulinaričnih užitkov. Vse od jote preko kranjske klobase pa do potice in prekmurske gibanice. Za vsak okus se najde nekaj.

  K receptom
 • Smutiji

  Smutiji

  Poznani pod angleškim imenom smoothie postajajo vedno bolj popularni tudi pri nas. Okusni sveži napitki iz mešalnika, rečemo jim tudi zmešančki. Kremeni in gladki sadni in zelenjavni smutiji. Dovoljeno je vse, kar imate radi. Bodite kreativni in skr...

  K receptom
 • Solate

  Solate

  Oglejte si recepte za solate z mesom, ribami ali zelenjavo.Tu najdete od klasične krompirjeve in kumarične solate do malo bolj zahtevne in nasitne piščančje solate ali solate z rakci. Raznolikost in fantazija nimata meja. Pripravite si torej solato...

  K receptom
 • Solate iz testenin

  Solate iz testenin

  Vsi jih obožujemo - vsi jih znamo pripraviti. Solate iz testenin so uspeh pri vsaki zabavi in na piknikih. Najboljše recepte za solate iz testenin in najbolj kreativne različice najdete tu.

  K receptom
 • Spomladanske jedi

  Spomladanske jedi

  Od čemaževe kremne juhe do pečenih špargljev z jajci. Pomlad ne prinese samo sonca in dobre volje ampak tudi veliko kulinaričnih užitkov.

  K receptom
 • Steak

  Steak

  Stejki ali steaki - krvavo, pol pečeno ali prepečeno - rare, medium ali well done? Najboljši nasveti, triki in vse za mesojedce najdete tu. Nič ni tako hranljivo, kot dober zrezek.

  K receptom
 • Sveže pripravljene jedi

  Sveže pripravljene jedi

  Sveže pripravljeno je najboljše! Špinača, sufle ali riba – to so samo ene jedi, ki se jih mora pripraviti sveže in takoj pojesti, da so res okusne. Sveža priprava se torek izplača!

  K receptom
Išči Išči po kategorijah

Brskanje po kuharskih receptih