- Čas priprave:
- Težavnost:
Če želite shraniti recept v vaši osebni kuharski knjigi, se morate registrirati. Facebook prijava
Vranico nastrgamo, solimo, popramo in z majaronom začinimo. Čebulo narežemo na majhne kocke. Česen in peteršilj sesekljamo. Čebulo, česen in peteršilj na masti popražimo. Pustimo, da se nekoliko ohladi. Skupaj z jajcema primešamo vranici. Dobro premešamo. Žemlje razpolovimo in vsak del trikrat podolžno prerežemo. Vsako rezino premažemo z maso iz vranice in vse rezine skupaj nazaj sestavimo. Potopimo v gosto maso za palačinke in na masti popečemo. Pustimo, da se ohladi. Nato narežemo na rezine. Postrežemo v čisti juhi.
Priprava iz sestavin, ki jih imate v hladilniku
Enostavni in hitri recepti
Komentarji0
Za ta recept še ni komentarjev.