Notice: Undefined property: stdClass::$id in /data/webroot/jazkuham/application/components/cmp_navigation.class.php on line 335
S Fresh Expressom preprosto in hitro do zdravega obroka - jazkuham.si
bolha.com MojeDelo.com

S Fresh Expressom preprosto in hitro do zdravega obroka OGLASNO SPOROČILO

Deli:
Facebook
Twitter

Podjetje Moulinex, ki deluje pod okriljem svetovno priznanega podjetja malih gospodinjskih aparatov in posode GROUPE SEB, je konec septembra predstavilo še enega izmed svojih inovativnih gospodinjskih aparatov – Fresh Express. Pod vodstvom že uigranega para iz kulinarične TV oddaje 10-tka, kuharskega mojstra Urbana Demšarja in Boštjana Napotnika, so aparat predstavili na prijetnem kulinaričnem druženju, poimenovanem Ustvarjalna kuhinja s Fresh Expressom. 

V podjetju Moulinex se zavedajo pozitivnih trendov današnjega  časa, ki kljub vedno hitrejšemu tempu življenja zahtevajo domiselne rešitve, ki olajšajo nekatera kuhinjska opravila in naredijo pripravo zdravih obrokov hitro in preprosto. Zato so ustvarili gospodinjski pripomoček za hitro pripravo različnih jedi – Fresh Express.

Fresh Express iz Moulinexove rdeče linije kuhinjskih aparatov za pripravo hrane, imenovane Ruby Red, je več kot le sekljalnik. S pomočjo petih različnih nastavkov lahko z njim pripravljate različne jedi, kot so sadne in zelenjavne solate, režete in ribate lahko parmezan, meljete oreščke ter sestavine za različne nadeve in namaze ter še mnogo drugega. To sta gostom na izviren način – s primerjavo klasičnega in sodobnega načina rezanja – v restavraciji Evergreen predstavila kuharski mojster Urban Demšar in Boštjan Napotnik. Aparat Fresh Express je primeren za grobo in fino strganje, grobo in fino rezanje ter sekljanje in rezanje sira. Uporaba in čiščenje različnih nastavkov sta zelo preprosta; vsi deli razen ohišja so namreč pralni v pomivalnem stroju.

Na Ustvarjalni kuhinji s Fresh Expressom so se obiskovalci lahko seznanili še z drugimi aparati iz linije Ruby Red Moulinex. Navdušenje je bilo še posebej veliko nad XXL-sokovnikom, ki je trenutno najmočnejši v svoji kategoriji na trgu, nad novim vsestranskim kuhinjskim robotom ter privlačnim mlinčkom za oreščke in kavo. S tovrstnimi inovativnimi rešitvami za v vsako kuhinjo in z vrhunsko kakovostjo se Moulinex uvršča med vodilne proizvajalce aparatov za pripravo hrane. Njihove izdelke lahko najdete v vseh bolje založenih prodajalnah z malimi gospodinjskimi aparati v Sloveniji.

Avtor: Jazkuham.si

Išči Išči po kategorijah

Brskanje po kuharskih receptih