bolha.com MojeDelo.com

Sarma s kislim zeljem

Shrani v kuharsko knjigo

Če želite shraniti recept v vaši osebni kuharski knjigi, se morate registrirati. Facebook prijava

Deli:
Facebook
Twitter

Število ogledov: 23498

Komentarji4

  • Mojmir Mirnik
    Mojmir Mirnik je komentiral/a 07.01.2011 ob 13:31 uri

    Prvi recept, ki sem ga pogledal - pa napaka! Potem si lahko tudi pri drugih v dvomu. Samo 80g mesa za 800g kislega zelja?????
    Sicer je pa prvi vtis dokaj pozitiven, le pri sami registraciji me tudi moti "POTVRDA REGISTRACIJE". izgleda, da se je zelo mudilo s postavitvijo strani.

    Odgovori
  • Corvus Cornix
    Corvus Cornix je komentiral/a 08.01.2011 ob 16:20 uri

    Mene pa zanima od kje ta rdeča barva na sliki od sarme. Upam da ne od čilija. Ali je mogoče poleg napake o količini mesa še kakšna?

    Odgovori
  • ljubo marko
    ljubo marko je komentiral/a 08.01.2011 ob 17:08 uri

    prava sarma je brez jajca i brez paradižnika i ne kuha ili peče se ispod 2i pol sat

    Odgovori
  • Pavla Mlakar
    Pavla Mlakar je komentiral/a 06.02.2011 ob 15:21 uri

    mislim , da dodaš meso po svoji presoji

    Odgovori
Dodaj komentar
Išči Išči po kategorijah