bolha.com MojeDelo.com

Široki rezanci z dimljenim lososom in bučo

Shrani v kuharsko knjigo

Če želite shraniti recept v vaši osebni kuharski knjigi, se morate registrirati. Facebook prijava

Deli:
Facebook
Twitter

Število ogledov: 13893

Komentarji3

  • Milan Jeran
    Milan Jeran je komentiral/a 19.10.2013 ob 13:43 uri

    V kakšni obliki naj bo dodani dimljeni losos? Cel zrezek, koščki..?

    Odgovori
  • Alenka V.
    Alenka V. je komentiral/a 22.10.2013 ob 09:54 uri

    Lososa tu narežemo na trakove. Lep dan! :-)

    Odgovori
  • Milan Jeran
    Milan Jeran je komentiral/a 22.10.2013 ob 13:41 uri

    Hvala za ekspresno ekspresen odgovor. Lep dan tudi vam!

    Odgovori
Dodaj komentar
Išči Išči po kategorijah