bolha.com MojeDelo.com

Skutini štruklji

Shrani v kuharsko knjigo

Če želite shraniti recept v vaši osebni kuharski knjigi, se morate registrirati. Facebook prijava

Deli:
Facebook
Twitter

Število ogledov: 23133

Komentarji4

  • mjamy
    mjamy je komentiral/a 15.02.2014 ob 13:48 uri

    Ali razrezani manjši kosi v vodi med kuhanjem ne razpadejo? Slišala sem že, da jih je potrebno zaviti v krpo, pa mi ni čisto jasno kako? Hvala za nasvet.

    Odgovori
  • lglaser
    lglaser je komentiral/a 08.02.2015 ob 17:39 uri

    Take štruklje jaz jem z juho. Super so.Jaz naredim podobno s drobnjakom in skuto na koncu pa na juho dodam malo masla.

    Odgovori
  • limonca
    limonca je komentiral/a 22.03.2015 ob 08:38 uri

    Tudi jaz bi rabila obsežnejšo razlago za pripravo. Skuto pražimo na čebuli? Pa kot vidim mjamy več kot 1 leto ni dobila odgovora.

    Odgovori
  • sedlar
    sedlar je komentiral/a 18.03.2016 ob 10:44 uri

    narobe ste prebrali -čebulo praži na masti ,jaz dodam krebuljico malo riža ,drobtine , jajce ,vse zmešam in pomažem po razvlečenem testu ,zavijem v štruco ,tako kot štrudl in to vse zavijem v kuhinjsko krpo in tako kuham okrog 30 minut -odvisno od debeline ,potem jih pa narežem in zabelim z drobtinami

    Odgovori
Dodaj komentar
Išči Išči po kategorijah