bolha.com MojeDelo.com

Skutno-jabolčni narastek

Shrani v kuharsko knjigo

Če želite shraniti recept v vaši osebni kuharski knjigi, se morate registrirati. Facebook prijava

Deli:
Facebook
Twitter

Število ogledov: 9786

Komentarji4

  • primopredaja
    primopredaja je komentiral/a 01.09.2013 ob 19:09 uri

    To so količine za 1 osebo. V čem pa pečemo: v majhnem pekaču ali v ognjevarni skodelici?

    Odgovori
  • Alenka V.
    Alenka V. je komentiral/a 02.09.2013 ob 11:00 uri

    Ja količine so za eno osebo. Lahko pečete tako v pekaču, kot v ognjevarni posodi.

    Odgovori
  • navtik
    navtik je komentiral/a 01.09.2013 ob 20:48 uri

    Kam pa rumenjak in moko???? Pa sladkorja tudi nič???

    Odgovori
  • Alenka V.
    Alenka V. je komentiral/a 02.09.2013 ob 10:57 uri

    Hvala za opozozorilo, recept dali preveriti našemu kuharju ter ga popravili. Rumenjake vmešamo med skuto in kislo smetano. Moke pa sploh ne potrebujemo.S kulinaričnimi pozdravi,uredništvo jazkuham.si

    Odgovori
Dodaj komentar
Išči Išči po kategorijah