- Čas priprave:
- Težavnost:
Če želite shraniti recept v vaši osebni kuharski knjigi, se morate registrirati. Facebook prijava
Odrežemo odebeljene dele pri mladi špinači in jo dobro operemo v hladni vodi. Nekaj časa jo blanširamo v vreli vodi (dokler malo ne ovene). Prestavimo jo v cedilo in prelijemo s hladno vodo (zato bo ostala bolj zelena), potem jo na drobno narežemo.
Na maslu pražimo na drobno nasekljan česen in dodamo moko, sol in špinačo. Vse dobro premešamo in po malem dodajamo alpsko mleko do željene gostote. Po okusu začinimo s soljo in poprom. Če je pregosta, dodamo še mleka. Na koncu v špinačo vmešamo 2 jajci in pustimo, da ob stalnem mešanju zakrknejo. Tako pripravljeno špinačo pustimo počivati 10 minut in jo nato serviramo.
Priprava iz sestavin, ki jih imate v hladilniku
Enostavni in hitri recepti
Komentarji0
Za ta recept še ni komentarjev.