bolha.com MojeDelo.com
Želimo ustvarjati?

Strašljive ideje za izdelovanje vsega potrebnega na noč čarovnic

Z zelo enostavnimi sredstvi lahko sami naredimo originalne in grozljive dekorativne okraske za zabavo na noč čarovnic. Ne potrebujemo vedno že v naprej pripravljene dekoracije, ki nas velikokrat tudi zelo drago stane. Ogromna raznolikost buč nam dopušča ogromno domišljije in z malo spretnosti lahko popestrimo zabavo za noč čarovnic in ji vdahnemo svoj osebni pridih.

Pobarvajmo buče
Zelo enostavno: Pobarvajmo izbrane buče s smešnimi ali srhljivimi obrazi.

Pajki
Prava klasika med doma narejenimi okraski so črni pajki. Za izdelavo potrebujemo dve krogli iz stiropora za trup, zobotrebce ali druge palčke za nogice in rdeče bucike za oči. Vse pobarvamo s črno barvo in sestavimo v obliko pajka. Pozor: pajki imajo osem nog!

Pajkova mreža
Za pajkovo mrežo enostavno položimo šest sivih ali črnih volnenih niti v obliko zvezde in jih zlepimo na sečiščih. Nato na zvezdo položimo dodatne niti in jih ponovno povežemo. Če jih dodatno okrasimo s sladkorno ali navadno vato, bo nastala originalna in strašljiva dekoracija!

Duhovi
Za noč čarovnic so duhovi nepogrešljivi. Lahko jih izrežemo iz papirja ali izdelamo iz blaga. Izberemo kroglo (stiropor ali staro žogico) za glavo in prekrijemo s staro belo platneno rjuho, zavežemo okoli vratu in na njih narišemo strašljiv obraz.

Majhi nadomestki za buče
Namesto izdolbenih buč, lahko naredimo okraske v manjši različici iz pomaranč ali mandarin. Tako kot pri buči z majhnim nožkom enostavno izrežemo obrazek.

Za zabavo na noč čarovnic pričaramo s pajki, pajkovimi mrežami, duhovi, majhnimi bučami in drugimi strašljivimi obrazi zagotovo čudovito dekoracijo.

Avtor: jazkuham.si

Komentarji0

Še ni komentarjev.

Dodaj komentar
Išči Išči po kategorijah