bolha.com MojeDelo.com

Torta z belo čokolado

Shrani v kuharsko knjigo

Če želite shraniti recept v vaši osebni kuharski knjigi, se morate registrirati. Facebook prijava

Deli:
Facebook
Twitter

Število ogledov: 21090

Komentarji2

  • kamber
    kamber je komentiral/a 22.04.2013 ob 10:51 uri

    Pozdravljeni. Zanima me ,če se začetna zmes nič ne peče in koliko časa naj bo v hladilniku,preden čokolado zlijemo na piškotno podlago. Hvala lp

    Odgovori
  • Alenka V.
    Alenka V. je komentiral/a 24.04.2013 ob 13:47 uri

    Pozdravljeni.

    Začetne zmesi ne pečemo. V hladilniku naj bo tako dolgo, da postane zmes bolj trda, nato pa zalijemo čokoladno zmes na podlago.

    S kulinaričnimi pozdravi,

    uredništvo jazkuham.si

    Odgovori
Dodaj komentar
Išči Išči po kategorijah