Notice: Undefined property: stdClass::$url in /data/webroot/jazkuham/application/components/cmp_navigation.class.php on line 149

Notice: Undefined property: stdClass::$title in /data/webroot/jazkuham/application/components/cmp_navigation.class.php on line 150
Vnašanje receptov - korak za korakom - jazkuham.si
bolha.com MojeDelo.com
Kako vnesem recept?

Vnašanje receptov - korak za korakom

Delite vaše kreacije v kuhinji in vnesite recept na jazkuham.si. Tu si oglejte navodila, korak za korako, kako enostavno in hitro lahko delite vaše najljubše recepte z ostalimo uporabniki. Pošljite svoj vneseni recept prijateljem po elektronski pošti ali pa ga delite na Facebooku.

1. korak: Prijavite se na jazkuham.si. Še niste registrirani? Potem enostavno in hitro ustvarite brezplačen uporabniški račun.

2. korak: Kliknite na link vnesite recept in začnite z vnosom.

3. korak: Vnesite naslov recepta.

4. korak: Po vrsti vnesite sestavine. Tu najdete več različnih polj, kot količina, enota in ime sestavine, kjer lahko navedete količine. Pri bolj zapletenih receptih, lahko razdelite sestavine tudi po skupinah (npr. pri receptu za torto je smiselna delitev na sestavine za testo in za kremo - za to uporabite polje skupina sestavin).

5. korak: Sedaj lahko napišete besedilo za pripravo recepta in nasvet.

6. korak: Zelo pridni lahko tudi dodajo svojo lastno fotografijo (foto) recepta - pritisnite na "Upload file" in naložite fotografijo. (Vendar POZOR: Prosimo vas, da iz pravnih razlogov ne nalagate nobenih fotografij iz interneta, ampak samo svoje fotografije oz. fotografije, ki ste jih posneli sami!) Da nalaganje fotografij poteka brez problemov, uporabite samo fotografije v velikosti do 500 KB(najbolje 496 px X 384 px).

7. korak: Izberite trajanje in težavnostno stopnjo ter dopišite porcije in vaše ime (avtor).

8. korak: Po želji lahko dodelite vašemu receptu različne kategorije, da bodo uporabniki lažje našli vaš recept na strani jazkuham.si.

9. korak: Pritisnite na gumb "Potrditev" in oddajte recept. Takoj, ko bo naše uredništvo pregledalo recept (zaradi morebitnih kršitev avtorskih pravic je to nujno), boste prejeli elektronsko pošto, da je vaš recept viden na strani jazkuham.si.

Veselimo se vaših receptov!

Avtor: jazkuham.si

Komentarji0

Še ni komentarjev.

Dodaj komentar
Išči Išči po kategorijah

Brskanje po kuharskih receptih