Notice: Undefined property: stdClass::$id in /data/webroot/jazkuham/application/components/cmp_navigation.class.php on line 335
Z oddajo recepta do nove kuhinje. Tako preprosto. - jazkuham.si
bolha.com MojeDelo.com

Z oddajo recepta do nove kuhinje. Tako preprosto. Nagradna igra

Deli:
Facebook
Twitter

Z malo sreče in sodelovanjem v finalu osvojite kuhinjo Cubis.

 

Sodelujte v veliki nagradni igri »Kuhajte s fant kuharjem«, ki poteka na spletnem portalu zurnal24.si/fant-kuhar z oddajo avtorskega recepta za jed, ki bi jo pripravili svojim prijateljem za kosilo oz. večerjo. Z malo sreče in izvirnostjo bo komisija 5 receptov uvrstila v finale nagradne igre »Kuhajte s fant kuharjem«.

Na vašem domu boste skupaj s promotorjem kulinarike Boštjanom Palčičem skuhali vaš recept, ki bo uvrščen v finale. Promotor kulinarike vam bo pri pripravi pomagal s svojimi kuharskimi veščinami in nasveti. Celoten postopek priprave jedi bo objavljen v fotoreportaži v sobotnem Žurnalu.

Izmed 5 finalistov bo promotor kulinarike Boštjan Palčič izbral srečneža, ki bo v trajno last prejel kuhinjo Cubis, ostali sodelujoči v finalu pa prejmejo paket izdelkov FANT.

Sodelujte v nagradni igri »Kuhajte s fant kuharjem« in z malo sreče je lahko kuhinja Cubis ali paket izdelkov FANT vaša.

Avtor: Jazkuham.si

Išči Išči po kategorijah

Brskanje po kuharskih receptih