bolha.com MojeDelo.com
Zabavne ideje za strašenje

Zabavne ideje za zabavo na noč čarovnic

Američani so si sicer izmislili zabave na noč čarovnic, vendar se dandanes večinoma zabavajo že na vsesplošnih mini karnevalih.

Na pravi zabavi za noč čarovnic ne smejo manjkati tradicionalni okrasni strahovi, strašne stvari in pa seveda zabava ter veselje za skupno praznovanje.

Nekaj nasvetov za popolno zabavo za noč čarovnic:
Strašljive zgodbe

Ali se še spomnimo groznih pripovedk iz našega otroštva? Te občutke lahko ponovno obudimo na noč čarovnic. Udobno se namestimo v krogu, prižgemo svečo in pričnemo s tekmovanjem za najbolj grozljivo zgodbo. Kdor je manj kreativen, lahko kakšno grozljivo zgodbo ali pripovedko tudi prebere.

Stare navade (šege)
Stara keltska šega s kolačem in prstanom je prava popestritev za vsako zabavo. V kolaču spečemo velik prstan. Tradicija pravi, da tisti, ki dobi prstan v svojem kosu, ne bo več dolgo ostal sam.

Požrešnost pri odvratnem bifeju
Stršljive ali odvratne jedi lahko sestavljajo čarovniški bife. Kdo si upa pogostiti z gnojem ali zlomljenim prstom?

Resnica ali obveza?
Vrtenje steklenice je prava klasika na zabavah in ga lahko za noč čarovnic enostavno priredimo. Povej po resnici ali si se bal pri filmu Film, da te kap (Scary Movie)? Kdo si upa v klet po steklenico vina?

Ples z vampirji
Kaj menite o gledališki igri? Vsak udeleženec dobi svojo vlogo, nato skupaj iščemo morilca ali ponazorimo ples z vampirji. Ta igra je super v kombinaciji s karaokami!

Strašljive škatle
Za smeh poskrbijo posebne strašljive škatle v katere vrežemo luknje za roke. V notranjost položimo spolzke predmete kot so olupljeno grozdje, majoneza ali špageti. Gostje morajo seči vanje in ugotoviti kaj se skriva v njih.

Filmska noč
Resnično napeta je lahko noč s filmskimi klasičnimi grozljivkami. Začnemo s starimi klasiki in vse do modernih filmov Hollywooda - dovoljeno je vse kar nam prežene strah v kosti. Nekaj predlogov: Scary Movie, Blair Witch Project, Geister, Alien, Drakula, Halloween, I Know What You Did Last Summer, Ghost Ship, Die Mumie, Scream, The Ring ali Shinning.

Avtor: jazkuham.si

Komentarji0

Še ni komentarjev.

Dodaj komentar
Išči Išči po kategorijah

Brskanje po kuharskih receptih